LEKKER koffiefilter met maatstreep - New Venture

LEKKER koffiefilters in de media door winnen van de New Venture publieksprijs

Vorige week deed Creatielab mee met New Venture Gelderland. New Venture Gelderland is een regionale voorronde van de landelijke wedstrijd New Venture. Creatielab won daarbij met de koffiefilterinnovatie “LEKKER” de publieksprijs! RondomDinxperlo schreef er het volgende over:

“DINXPERLO / ARNHEM – Er gaat niets boven ‘gewone’ filterkoffie. Dat is de overtuiging van Mike Hendrixen. De geboren Dinxperloër, tegenwoordig woonachtig in Arnhem, bedacht een slim koffiefilter en noemde zijn innovatie LEKKER. Met zijn idee won hij op 19 november 2013 de publieksprijs tijdens New Venture Gelderland… LEKKER is een slim koffiefilter. De innovatie is relatief eenvoudig en zit hem in de toevoeging van de maatstrepen aan de binnenzijde. ‘Door de strepen hoef je nooit meer te rotzooien met maatschepjes’, lacht Mike Hendrixen. ‘Was het nou één per twee kopjes? Of toch twee per een? Daarnaast komt er leuk drukwerk aan de buitenzijde: cartoons, Loesje uitspraken etcetera. Er wordt gedrukt met eetbare materialen die bovendien een extra smaakje aan de koffie kunnen toevoegen.’”

Lees het volledige artikel hier: http://www.rondomdinxperlo.nl/Algemeen/lekker-koffie-innovatie-van-mike-hendrixen.html

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>